parallax background

OTKLONITE BRIGE I NERVOZE

OTAVA TRAVEL

/Otava/

Reč koja u većini jezika naroda Balkana označava seno mlade trave koja niče, posle prve kosidbe, u kasno leto ili ranu jesen, u periodu godine kada je priroda najizdašnija a vreme najlepše. Na Balkanu je poznata izreka „pustiti mozak na otavu“, što predstavlja vrhunac opuštanja i uživanja, otklon od svake brige i nervoze.

"Pustiti mozak na otavu"

Vođeni ciljevima definisanim ukratko u ovoj paroli, i oslanjajući se na najbolje balkanske tradicije i vrednosti, naše privredno duštvo „OTAVA“ d.o.o. posluje domaćinski i profesionalno od 2009. godine.

Od tada do danas naša najbolja preporuka su hiljade zadovoljnih turista kojima je Otava pružila zadovoljstvo potpunog opuštanja i uživanja.

Za to je zaslužan naš kreativan, profesionalan i iskusan tim, koji će vam pomoći da vaše putovanje ispuni i premaši vaša očekivanja. Naši zaposelni poseduju potrebne licence kao što su: licenca za turističke vodiče, amadeus licence za štampanje avio karata. Svi radnici govore strane jezike (engleski, ruski, francuski…).

Naš tim će vam omogućiti da na jednom mestu dobijete informacije i uputstva o vašem putovanju i izvršite uplatu.

Do sada smo sarađivali sa partnerima iz Rusije, Belorusije, Azerbejdžana, Turske, Ujedinjenog kraljevstva, Nemačke, Češke, Grčke, Bugarske, Holandije, Francuske, SAD, UAE, Poljske, Kine… S velikim nestrpljenjem očekujemo saradnju s vama!

Od leta 2016. godine u sklopu našeg privrednog društva posluje vila Otava Lux – smeštajni objekat visoke klase u Vrnjačkoj Banji, najpoznatijoj srpskoj banji koja se nalazi u istorijskoj Dolini kraljeva, okružena spomenicima kulture, srednjovekovnim manastirima i zamkovima, u srcu Srbije i na raskršću brojnih puteva.

Upoznajte naš tim

Bratislav Raca Rajković

+381 63 484 633

direktor

Željko Manojlović

+381 60 0209 490

mendžer prodaje
organizator turističkih putovanja

Tamara Zlatković

+381 60 0209 491

mendžer prodaje
organizator turističkih putovanja

Anna Radiushina 

officeru@otavatravel.com

skype: otava_travel

projekt menadžer

Brankica Promicać

klijent menadžer / spa menadžer

Slađana Pejdo

domaćin objekta

Vladimir Budić

recepcioner

Marijana Budić

organizator turističkih putovanja